KÖSZÖNTELEK HONLAPOMON

 

KÜLDJ ISMERŐSEIDNEK  SZERETTEDNEK KÉPESLAPOT A KÉPESLAPKÜLDŐ SZOLGÁLTATÁSOMMAL!!!

 

 

 

Senki nem kérdezte akarsz-e megszületni,
és a távozásról is más fog dönteni.
De a közte lévő idő a Te kezedben van.
Ne hagyd veszendőbe menni. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

 

 

Könny sose érje csillogó szemed,
Bú sose takarja vidám szívedet!
Legyen az életed boldog és vidám,
Ezt kívánom Neked Születésed napján!

 

 

Azt kívánjuk mindnyájan e szép napon,
ragyogjon rád napfény, legyél boldog nagyon.
Szíved sose féljen, bánat sose érjen,
minden utadon szerencse kísérjen.

 

 Ma van a születésnapod, köszöntelek Téged,
ha valaki ma rád néz, ne vágj szomorú képet.
Egy évben egyszer van ilyen alkalom,
legyél hát boldog ezen a szép napon.

 

 

Születésnapodon kívánok neked sok szépet. Legyen vidám, derűs számodra az élet! Szerencse galambja mindig feléd szálljon, légy boldog sokáig ezen a világon.

 

Ezt a napot vártad egész éven át, érezted az élet néha bánt, pár órára a könnyeket felejtsd el, hidd el mindenki téged ünnepel.

 

Fogadd el szívem köszöntő szavát, hogy veled ünnepelhessem születésed napját. Isten adjon még legalább 100 évet, erőben, egészségben tartson meg Téged!

 

Szülinapod végre elérkezett, egy szerető szív rólad megemlékezett, adassék meg, minden mire szíved vágyik, élj boldogan még nagyon sokáig!

 

 

Szellő szárnyán szálló idő e szép naphoz vezetett, szívem imádságát suttogja a szeretet. Kérem a jó Istent, óvjon, védjen tégedet. Adjon neked egészséget, hosszú boldog életet! Boldog születésnapot!
 

 

Mindíg legyen elötted út, fújjon a szél a hátad mögül. Arcodat melegen süsse a nap, földedet öntözze lágy eső. És mindaddig amíg nem találkozunk, hordozzon az Isten a tenyerén!

 

 

 

 

Születésnapod alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet, szívedben béke, lelkedben nyugalom, légy BOLDOG ezen a szép napon!

 

Olyan legyen életed, mint friss virág, boldogság kísérjen egy életen át. Légy az, ami szeretnél lenni, ne feledd, mi mindig fogunk szeretni! Boldog születésnapot!

 

 Szeretettel köszöntelek születésed napján! Ne szomorkodj a gyertyák számán a tortán! Gondolj arra, mennyi emléket őríz a szíved, amit nem vehet el tőled senki sem! Nem számít a kor, a lényeg Te vagy! Élj ahogy tetszik, érezd jól magad! Boldog

Születésnapot!

 

 

Ne várj nagy csodákat, de Te légy mindíg vidám. S elégedetten járj és beszélj, míg csak forog a világ. Ma légy nagyon boldog, s feledd el a bánatod, Mosolyogva járj és legyen gyönyörű e napod! Így kívánok én Neked Boldog Születésnapot!            

                                                                                                                    

Ha jő az este, s megjelennek a csillagok, hidd el, ma Neked ragyognak és az égre azt írják: Boldog Születésnapot!

Kívánok én hitet, kedvet, szép szerelmet, hű türelmet, utakhoz fényt, csodát, álmot, békességes boldogságot, magyar szót és égre kéket, emberarcú emberséget, verseket, célt, igazságot, daltól derűs jobb világot, bokrok mellé társnak fákat, napfényt, amely el nem fárad, tekintetet szembe nézve, éjt meg nappalt soha félve, kézfogásos tiszta csöndet, és mosolyból minél többet!

 

 

 

 

 

 

 

vissza a címoldalra

E-mail:
Jelszó:
 Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
 
 


mosolyorszag.qwqw.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérképHirdess oldalainkon!
ingyen honlap
Powered by qwqw.hu - Legyen neked is egy ilyen oldalad ingyen!